Alles van Putten
Bekijk de agenda
< juni 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
1
2
3
4
23
5
6
7
8
9
10
11
24
12
13
14
15
16
17
18
25
19
20
21
22
23
24
25
26
26
27
28
29
30
 
 

Catharina s hoeve is een Vuurplaats

Catharina s hoeve is een Vuurplaats
Putten Geplaatst 6 november 2016

Vrijdagmiddag is het contract getekend tussen Catharina's hoeve en De Vuurplaats. Catharina's hoeve is nu officieel een 'Vuurplaats'. 'Heel blij en trots zijn wij nu dat wij op deze manier kunnen bijdragen aan dit bijzondere initiatief!', aldus eigenaar Evelyn Corbière (op de foto Evelyn Corbière (l) en Marjo van Zalk (r)).

De Vuurplaats® bevordert, traint en stimuleert de mentale weerbaarheid en veerkracht van de mens en draagt zorg voor alle randvoorwaarden die noodzakelijk zijn om dit te bereiken.

De Vuurplaats is een organisatie die haar Vuurplaatshouders, coaches en begeleiders vanuit een gemeenschappelijke en idealistische visie aan zich wil binden. Het basisaanbod van De Vuurplaats wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van organisatie De Vuurplaats. De programma's worden uitgevoerd door trainers en coaches die daarvoor de Vuurplaatstraining® hebben gevolgd.

Naast particulieren is het voor bedrijven mogelijk om in hun ziekteverzuimprogramma deze resetdagen aan te bieden aan hun werknemers om uitval door mentale overbelasting te voorkomen. Hierbij wordt het programma ondersteunt met meetinstrumenten om de groei van de mentale weerstand te monitoren. Programma's worden op maat aangeboden.

Het Vuurplaatsprincipe® betekent: compassie, aandacht, respect en empathie. Volgens dit principe verbindt de organisatie De Vuurplaats coach en deelnemer op inspirerende locaties: de Vuurplaatsen die elk gerund worden door een collectief van ZP coaches en ambachtslieden.


Meer informatie | de-vuurplaats.com

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Catharina's hoeve
Adresgegevens
Poolseweg 16
3881RD Putten
Telefoon
T 0341-491462


Communicatie Harderwijk EMC Solutions
Finshare
In Between Curtains en Carpets
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Schildersbedrijf Putten Van Losenoord
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit