Alles van Putten
Bekijk de agenda
< maart 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
1
2
3
4
5
10
6
7
8
9
10
11
12
11
13
14
15
16
17
18
19
12
20
21
22
23
24
25
26
13
27
28
29
30
31
 
 

JongPUNTEN laat teamgevoel met JongPutten-toernooien groeien

JongPUNTEN laat teamgevoel met JongPutten-toernooien groeien
Putten Geplaatst 18 november 2014

JongPutten start dit jaar iets nieuws voor groep 5 t/m 8 wat het teamgevoel zal doen groeien. "We gaan komend jaar werken met JongPUNTEN.


Kinderen kunnen dit schooljaar met een vast team deelnemen aan verschillende toernooien die georganiseerd worden door JongPutten, waar zij uiteindelijk meedoen aan een jaarklassement" zegt Tom Dokter.

Door het jaar heen organiseert JongPutten verschillende sportactiviteiten voor kinderen en jongeren uit Putten. Jaarlijks zijn er vaste momenten in het jaar dat er bepaalde sporttoernooien plaatsvinden. Denk hierbij aan een trefbaltoernooi, een volleybaltoernooi en een zaalvoetbaltoernooi. Om de animo en het teamgevoel te laten groeien, heeft JongPutten een nieuw concept bedacht: De JongPUNTEN.

Kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen zich inschrijven voor de JongPUNTEN-competitie. Bij elke deelname aan een toernooi van JongPutten ontvangt een team JongPUNTEN. Als het team in de top 5 eindigt, kunnen ze nog extra punten verdienen. Na een jaar wordt het team met de meeste JongPUNTEN bekend gemaakt en wordt de JongPUNTEN-trofee uitgereikt.

Hoe kun je meedoen?
Teams kunnen zich met maximaal 10 spelers opgeven door de spelersnamen en de teamnaam te sturen naar tdokter@putten.nl.

Bij elk toernooi dat meetelt voor de JongPUNTEN geeft het team zich op met hun eigen teamnaam. Welke opgegeven spelers er met de toernooien meedoen, maakt niet uit, dit mag per toernooi verschillen.

Zit ik ergens aan vast?
Nee, je zit nergens aan vast. Voor het klassement is het alleen wel gunstig als je bij elk sporttoernooi met je team komt opdagen. Kun je een keer niet, dan is er geen man over boord. Je krijgt dan alleen geen JongPUNTEN voor het jaarklassement.

De activiteiten waar JongPUNTEN te verdienen zijn, zijn te herkennen door het JongPUNTEN-logo op de flyer/poster/website. De toernooien zijn:
Zaalvoetbaltoernooi (herfstvakantie) = al geweest
Volleyfuntoernooi (November)
Schoolbowlen (Januari)
Trefbaltoernooi (voorjaarsvakantie)
Tour de Putten (Mei)
Puttens Kampioenschap Stoepranden(Juni)
Puttense Sportmarathon (Juni)

Sommige evenementen zijn niet in teamverband. Hier krijg je JongPUNTEN voor het aantal spelers van jouw team die deelnemen aan deze activiteit. Ben je met 6 spelers aanwezig bij de activiteit, dan krijg je 6 punten.

Het zaalvoetbaltoernooi is al geweest. Heb je hieraan meegedaan? Dan kun je dit team inschrijven voor de JongPUNTEN-competitie. Heb je niet met het zaalvoetbaltoernooi meegedaan? Natuurlijk kun je dan ook inschrijven voor de JongPUNTEN, alleen heb je bij het zaalvoetbaltoernooi geen punten verdiend.

Voor vragen kun je terecht bij tdokter@putten.nl of kijk op onze website.


Meer informatie | www.jongputten.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Communicatie Harderwijk EMC Solutions
In Between Curtains en Carpets
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
Bloembinderij Rooze Putten
Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage