Alles van Putten
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Projectkoor Canto Felice houdt de moed erin

Projectkoor Canto Felice houdt de moed erin
Geplaatst 9 april 2020

Ook Canto Felice heeft door de coronacrisis veel geplande activiteiten zoals optredens, repetities moeten afzeggen.

Toch houdt het koor de moed erin. De repetities zijn verplaatst, evenals andere oefenmomenten. Vanaf 1 juni gaan de optredens wel gewoon weer door zoals het er nu naar uit ziet. Op 1 juni treedt het koor op bij Hotel Het Jagershof, op 25 juni en 4 augustus bij Hotel De Foreesten.


Verder zijn er ook weer nieuwe projecten: 20 juni a.s. zullen de deelnemers op de fiets stappen en volgens een van te voren geplande fietsroute door Nunspeet/ Hulshort bepaalde adressen aandoen alwaar (buiten) gezongen gaat worden. De deelnemers kunnen kandidaten hiervoor opgeven. Dat kan zijn een buurvrouw, ouders, een vriend of vriendin, een collega; allemaal dierbaren die een hart onder de riem kunnen gebruiken na een lange nare periode . Een beetje zon laten schijnen in de harten van een dierbare. Daar is Canto Felice goed in, dat gaan we tonen!


Daarnaast staat er iets anders groots op het programma: op 19 december zal er hoogstwaarschijnlijk een Kerst Koren Festival door Canto Felice georganiseerd gaan worden. Koren uit de regio zullen daarvoor uitgenodigd worden om deel te nemen. Momenteel is het koor aan het onderzoeken of en zo ja hoe dit te organiseren valt. Voor Nunspeet zou dit een mooie aanvulling op de december evenementen zijn.


Kortom, ook na een enerverende en drukke Spanje-tournee zit Canto Felice niet stil. Immers, zingen maakt blij, als je zingt zijn je zorgen even weg.


Voor meer informatie over bovenstaande: projectkoor.canto.felice@gmail.com

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

In Between Curtains en Carpets
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
Nivoos Fashion Beauty Putten
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie