Alles van Putten
Bekijk de agenda
< februari 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
7
13
14
15
16
17
18
19
8
20
21
22
23
24
25
26
9
27
28
 
 
 
 
 

Terugblik BOOM IN

Terugblik BOOM IN
Putten Geplaatst 18 juli 2019

Afgelopen zaterdag was het alweer de vierde editie van BOOM IN' Putten. Dit keer zonder de vrijdagavond bij Schovenhorst, maar de belangstelling op de zaterdag was enorm.

Het was even zuur, toen de organisatie het vrijdagavond festival in het bos moest laten varen. Er was daardoor zichtbaar meer aandacht en liefde gestoken in de zaterdagmiddag. Besloten werd dit deel volledig op kinderen te richten. Die boodschap was goed overgekomen. Iets voor tweeën stroomde het dorp vol met honderden kinderen. Het getik van hamers en een getrommel op emmers en blikken vulde de straten. Koning Bos liep met zijn Aap weer door het dorp. Dit keer met de Bosgodin en bij de bijenhotels zoemde Myra de Bij.

Mensen stonden tot ver buiten de tent om een glimp op te vangen van (hun jeugdheld) Hakim. Zijn verhalen, improvisatievermogen en pantomime betoverde het publiek dat zoveel meer zag dan in Sesamstraat. "Wat een geweldige artiest, die ken ik nog uit mijn jeugd van Sesamstraat", vertelde een vader aan een medewerker in het inmiddels bekende en groene BOOM IN' shirt.

Even verderop aan het pleintje staat de Burgemeester van Buiten. Op de allereerste editie van het evenement was hij er ook al. Dit jaar konden de kinderen bij hem bosbeesten maken, kleine vuurtjes stoken en een speer maken. Bij deze laatste opdracht zat een officiële messen les. Kinderen leerden hoe zij op een goede en veilige manier met een mes om moeten gaan. Hiervoor had de Burgemeester van Buiten speciale kindermessen voor het maken van houtwerken.

Al met al kijkt de organisatie van BOOM IN' terug op een geslaagd evenement met een hoge opkomst en veel blije gezichtjes.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Communicatie Harderwijk EMC Solutions
In Between Curtains en Carpets
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen
Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit